Tekniker til Next Mobility Svendborg

Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en dygtig og serviceminded tekniker, der vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Bliv en del af et topmoderne værksted

Hos Next Mobility Svendborg forhandler vi Volkswagen og Škoda. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder og vi er overbeviste om, at vi skal have gode og glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive del af en arbejdsplads med fokus på, et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, hvorfor vores faciliteter og udstyr selvfølgelig også er hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle samt adgang til digitale værktøjer. Som del af et af landets største forhandlernetværk, vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Hvem er du?

Du er uddannet tekniker og har du erfaring med Volkswagen og Škoda vil det være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted
  • Er nysgerrig på nye teknologier
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en teamplayer
  • Forstår vigtigheden af at yde god kundeservice

Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver

Vi gør meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og andre meget fordelagtige medarbejdergoder.

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning eller et opkald fra dig, hvor vi vil fortælle mere om stillingen.

Ansøgning

Din ansøgning sendes på mail: flwil@vw-svendborg.dk. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Flemming Wilhelmsen på telefon 62221505.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.